Mehmet Sevigen CHP’den ihraç edildi

CHP’li eski milletvekili Mehmet Sevigen partisinden ihraç edildi.

29 Kasım 2021 - 23:20

CHP Yüksek Disiplin Kurulu, bugün toplandı. Toplantıda CHP eski milletvekili ve parti üyesi Mehmet Sevigen, alınan kararla partisinden ihraç edildi.

Sevigen Sabah gazetesine yaptığı açıklamada CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili “Disipline verilerek ihraç edilmeli. Açıkça FETÖ ve PKK’ya göz kırpıyor. Kılıçdaroğlu, CHP’nin önündeki en büyük engeldir. Kafasında Cumhurbaşkanlığı adaylığı düşüncesi yok, koltuğunu korumaya çalışıyor. Kemal Bey’in kafası çok bulanık ve Atatürk Cumhuriyetinden öç almayı hedefliyor. Bu kadar yenilgiye rağmen Atatürk’ten fazla genel başkanlık yaptı” demişti. Sevigen son olarak Kılıçdaroğlu’nun “helalleşme” açıklamasının parti tüzüğüne aykırı olduğu söylemişti.

Öte yandan CHP Yüksek Disiplin Kurulu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca hakkındaki kararını dosyalarındaki eksiklikler nedeniyle 3 Ocak 2022’ye erteledi. Özcan bir kadına yönelik ifadeleri nedeniyle uyarı cezası istemiyle, Karaca da bir vatandaş ile yaptığı küfürlü telefon konuşması nedeniyle CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Bu haber 203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()