Küçükkurt, vefatının 20. yılında da unutulmadı

Bortar Group kurucusu Şuayip Küçükkurt vefatının 20. Yılında da sevenleri tarafından anıldı. 2004 yılında bu dünyadan zamansız ayrılan, Küçükkurt Ailesi’nin en büyüğü olan Şuayip Küçukkurt’u her yıl olduğu gibi bu yıl da unutmayan sevenleri, onun anısını her zaman yaşatıyorlar.

17 Nisan 2024 - 14:51

Kısacık hayatında iz bıraktı

Dostlarının ve Aile üyelerinin anısını yaşatmak için film hazırlayarak onunla ilgili anılarını paylaştığı Şuayip Küçükkurt, hayatı boyunca çalışması ile örnek gösterilirken, ailesine ve dostlarına bağlılığı ve sahip çıkması ile de özel bir insan oldu.

Sevenlerinin anlatımı ile Şuayip Küçükkurt, Büyük Şairimiz Nazım Hikmet’in ifade ettiği gibi “Yaşamak şakaya gelmez, Büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın” sözlerinin de hakkını kısacık hayatında iz bırakarak fazlası ile verdi.

Şuayip Küçükkurt kimdir?

Şuayip Küçükkurt 10 Nisan 1960 yılında Karaman’ın Pınarkaya köyünde dünyaya geldi. 15 yaşında radikal bir kararla Ereğli’den İzmir’e tek başına gelerek, sebze meyve halinde hamallık, pazarcılık sebze-meyve komisyonculuğu ve manavlık yaptı. En büyük Ağabey Şuayip Küçükkurt 1993 yılında genç yaşına rağmen biriktirdiği deneyimleri ve tutkulu yüreği ile 600 kişiye yemek veren bir tesis olan Bortar’ı kardeşleriyle birlikte kurdu.Bugün yüz binlere hizmet eden dev bir gruba dönüşen Bortar, farklı alanlarda faaliyet gösteren şirketleri ile ekonomiye katma değer kazandırırken, yüzlerce kişiye de istihdam sağlıyor.

Bu haber 182 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()