KTK’da 29 Ekim resepsiyonu

Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), Cumhuriyet’in 98. yıldönümü dolayısıyla kutlama resepsiyonu düzenledi. Gecede konuşan Kültürpark Tenis Kulübü Divan Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu “Atatürk’ün bu millete en değerli hediyesi Cumhuriyettir. Cumhuriyet, bizim evlatlarımıza bırakacağımız en güzel emanettir. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

27 Ekim 2021 - 13:59

Kulüp üyesi Berrin Sarıoğlu’nun okuduğu şiir ve Evrim Özkaynak konseri eşliğinde devam eden resepsiyonda Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Tolga Şekercioğlu ise Cumhuriyet’in 98’inci yılını kutlamanın büyük bir gurur olduğunu söyledi. Şekercioğlu “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. Kulübümüz 80 yıldır Cumhuriyet değerleri ile birlikte yaşıyor, yaşatmaya çalışıyor. Sosyokültürel ve sportif alanlarda kendimize bırakılan mirası, Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında onurla taşıyor, sağlam kafa sağlam vücutta bulunur prensibi ile başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu haber 239 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
SEZGİN TANRIKULU:
SEZGİN TANRIKULU: "AKP'NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()