Kremlin: Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında hiçbir bilgimiz yok

Kremlin Sözcüsü Peskov, Akkuyu Nükleer Enerji Santrali'ndeki tören öncesinde Erdoğan ile Putin'in telefonla görüşmesini beklediklerini söyledi.

27 Nisan 2023 - 15:02

Akkuyu Nükleer Santralinde bugün düzenlenecek Yakıt Teslimi Töreni ile seçim öncesinde Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin bilgi sahibi olmadıklarını bildirdi.

Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Erdoğan arasında tören öncesinde bir telefon görüşmesi yapılmasının planlandığını belirterek, "Putin-Erdoğan telefon görüşmesinin saat 15.00 sıralarında yapılmasını bekliyoruz" dedi.

Erdoğan, Salı akşamı katıldığı televizyon programında rahatsızlanmış, ardından da dünkü tüm programını iptal etmişti. Peskov, Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında, "Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. İki devlet başkanı arasında bir anlamlı bir görüşme yapılması için hazırlanıyoruz" dedi.

Vladimir Putin, Akkuyu'daki törene video-konferans yöntemiyle katılım gösterecek. Öte yandan Erdoğan da hastalığı sebebiyle törene görüntülü olarak katılacağını açıkladı. Erdoğan'ın rahatsızlığı nedeniyle törenlere katılamaması soru işaretleri yaratırken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Erdoğan'ın sağlığının normal olduğunu ifade etti.

Bu haber 280 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Başkan Eşki: Amatör spor altın çağını yaşayacak
Başkan Eşki: Amatör spor altın çağını yaşayacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()