KOSBİ’nin yeni Bölge Müdürü Salman Eldeş

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) Bölge Müdürü olarak görev yapan Mükremin Zülkadiroğlu’nun ayrılması ile KOSBİ Bölge Müdür Yardımcısı görevini yürüten, KOSBİ Fen ve İmar İşleri Müdürü Salman Eldeş, KOSBİ’nin yeni Bölge Müdürü olarak atandı.

25 Mart 2024 - 11:28

KOSBİ’nin Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olduğunu hatırlatan Eldeş, “KOSBİ Islah OSB’den gelen bir OSB olduğu için henüz tam anlamıyla tamamlanmış değil. O sebeple bölgede alt yapı yatırımları devam ediyor. Üstlendiğim görevin zorluğunun bilincinde olarak yatırımları en hızlı şekilde hayata geçirmek için tüm KOSBİ ekibi olarak özveri ile çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Salman Eldeş kimdir?

2005 yılında Gaziantep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nü bitiren Salman Eldeş, 20 yıllık iş hayatının en önemli bölümünde organize sanayi bölgelerinde görev aldı. 4 yıl yurt dışı ve özel sektör deneyimi de olan Salman Eldeş, Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi’nde 2013-2022 yılları arasında 9 yıl boyunca Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü ve Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2023 yılı Şubat ayında KOSBİ’de Fen ve İmar İşleri Müdürlüğü görevini üstlenen Eldeş, bu yılın Ocak ayında Bölge Müdür Yardımcısı oldu. Eldeş, KOSBİ Bölge Müdürü Mükremin Zülkadiroğlu’nun ayrılması üzerine KOSBİ Bölge Müdürü olarak atandı.

Bu haber 354 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()