Koç, Almanya'da banka alıyor

Yapı ve Kredi Bankası Almanya’da 9 milyon avroya banka alacağını duyurdu.

28 Nisan 2022 - 14:43

Yapı ve Kredi Bankası, Almanya’da bankacılık faaliyetinde bulunabilmek amacıyla bankacılık lisanslarına sahip Bankhaus J. Faisst oHG (“BHF”) hisselerinin tamamını 9 milyon euroya satın almak için karar aldığını duyurdu.

Açıklamada işlemin kapanış tarihindeki net aktif değeri değişimine bağlı olarak alım fiyatında düzeltme olacağı belirtildi.

Banka satın alma sözleşmesinin imzalanması için karar alırken, hisse devrinin gerçekleşebilmesi için başta BDDK olmak üzere diğer yurt içi ve yurt dışı ilgili düzenleyici otoritelerin onayını alacak. Pay devri ilgili kurumların onayının ardından geçekleşecek.

Bu haber 466 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()