Kilis'e askeri sevkiyat sürüyor

Gaziantep'ten Kilis'e askeri mühimmat, donanım ve malzeme sevkiyatı yapıldı

26 Nisan 2016 - 13:15

on dönemlerde terör örgütü IŞİD'in Rus füzeleri ile saldırılarını arttırdığı Kilis'e Gaziantep'ten askeri sevkiyatlar sürüyor.
 
Suriye'de terör örgütü DAEŞ kontrolündeki bölgeden Türkiye'ye fırlatılan Katyuşa füzeleri ile Kilis'e yapılan saldırıların son dönemlerde artması üzerine sınır hattında ve Kilis kent merkezinde de güvenlik tedbirleri arttırılıyor. Roketli saldırıların artması üzerine bölgeye zaman zaman gerçekleşen tank, askeri ve zırhlı araçların sevkiyatının yanı sıra bugün de askeri mühimmat, donanım ve malzeme sevkiyatı yapıldı. Son olarak, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından askeri mühimmat, donanım ve malzeme sevkiyatı yoğun güvenlik tedbirleri arasında gerçekleşti.
 
Sevkiyata polis ekipleri de eskortluk yaptı.

Bu haber 787 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()