İzmirli Genç Şeften Uluslararası Başarı

İzmirli genç şef, Hırvatistan’da düzenlenen uluslararası aşçılık yarışmasından farklı kategorilerde bir altın bir de gümüş madalya ile döndü.

27 Mart 2024 - 17:43

Çeşme Yahya Kerim Onart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yağız Başarıcı, Hırvatistan’da düzenlenen "Hırvatistan Biser Mora Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı.

 

18 Ülkeden 600 Öğrenci Yarıştı

 

Bu yıl 19.’su düzenlenen ‘Hırvatistan Biser Mora Uluslararası Aşçılık Yarışması’nda yarışan gençler, farklı kategorilerde lezzet mücadelesi verdiler.18-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşen yarışmaya, 18 ülkeden toplam 600 öğrenci katıldı.

Yarışmaya katılan yetenekli öğrenci, okulunda gösterdiği üstün başarısını, uluslararası arenaya taşıdı. Yarışma hazırlıklarını meslek dersi öğretmenleri ile tamamlayan Başarıcı, 4 aylık yoğun bir hazırlık sürecinden geçti.

Yarışmada ana yemek ve tatlı kategorilerinde yarışan genç şef, ana yemek kategorisinde gümüş, tatlı kategorisinde ise altın madalya almaya hak kazandı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, “Meslek liseli genç şefimiz, İzmir’e büyük bir mutluluk ve gurur yaşattı. Öğrencimizi yarışmaya hazırlayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencimizi kutluyorum.” dedi.

Bu haber 163 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()