Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşma

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, katıldığı bir programda duygu dolu anlar yaşadı.

27 Mart 2024 - 17:45

Tugay, mezun olduğu İnönü Lisesi Mezunlar ve Öğretmenler Buluşması’nda, hayatına yön veren öğretmeni Saliha Akardere ve eski arkadaşlarıyla bir araya geldi. Tugay, eski arkadaşlarına, İzmir'de iz bırakacak çalışmalar yapmak istediğini anlattı. Akardere de Başkan Tugay ile gurur duyduğunu söyledi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, kendisinin de lise ve ortaokul döneminde okuyup mezun olduğu İnönü Lisesi’nin öğretmen ve mezunları ile buluştu. Büyük bir coşkunun yaşandığı buluşmada, Başkan Tugay kendisi ile fotoğraf çekmek isteyenleri kırmadı. Eski arkadaşlarının ve öğretmenlerinin yanında olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Cemil Tugay,

“Burası inanılmaz güzel hatıraları olan bir okul. Burada okurken çok mutluydum. Hala  görüştüğümüz arkadaşlarım var. Hayat aşama aşama beni birçoğunuzdan kopardı. Ben bir yerlere gelmenin onurunu yaşarken kişisel olarak kendi adıma değil benimle  beraber bu hikâyenin tüm parçalarından onur duyuyorum. Umarım okulumu çok iyi temsil ediyorumdur. Benimle gurur duyuyorlardır” dedi.

“TARİHE İZ BIRAKMAK İSTİYORUM”

Bundan sonraki dönemde İzmir’in tarihinde iz bırakacak güzel çalışmalar yapmak istediğini ifade eden Başkan Tugay, şunları söyledi:

“Bu görevler oldukça zor. İnsanı ayakta tutan manevi güçlerden biri; gördüğümüz sevgi, ilgi, dayanışma, inanç. Bunlar çok değerli. Sizlerle burada olmak bana güç ve destek veriyor. Hocalarımız bizi gerçekten iyi yetiştirdi. O dönemde burada okuyan herkesin çok çalıştığına şahidim.”

TUGAY'IN ÖĞRETMENİ AKARDERE: ONUNLA GURUR DUYUYORUM

Cemil Tugay'ın 4 senelik lise döneminde biyoloji öğretmenliğini yapan Saliha Akardere  ise, “Cemil çok çalışkan ve başarılı bir öğrenciydi. Biyoloji öğretmeni olarak onu doktorluğa ben yönlendirdim. Doktor demek kafası çalışan insan demek. Herkes doktor olamaz. Ama Cemil'de bu potansiyel vardı. Onunla gurur duyuyorum. Ben aynı zamanda Çiğli'de oturuyorum ve onun Karşıyaka Belediye

 

Başkanlığı dönemindeki çalışmalarına şahidim. O zaman da gurur duydum. İnşallah Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanacak, kazanacağız. Başarılı olacağına inancım tam. Ona güveniyorum" dedi.

Tugay daha sonra mezun olanlar ve öğretmenlerle sohbet edip, eski günlerden konuştu.

Bu haber 151 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Eşrefpaşa Hastanesi’ne ek hizmet binası geliyor
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()