İzmir’e İkinci Ödülü Getirdiler

İTE Grup tarafından İstanbul TÜYAP Fuar Alanı’nda 25-28 Ocak’ta düzenlenen ve dünyanın sayılı turizm fuarlarından biri olan 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda en iyi stand tasarım ve uygulama ödülü, İzmirli Fuarline firmasına verildi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti standının yapımını gerçekleştiren Fuarline firması bu ödülü ikinci kez kazandı.

18 Şubat 2018 - 12:31

Yurt içi ve yurtdışından 1046 turizm firmasının buluştuğu fuardaki stand çalışmasıyla ödül kazanan  Fuarline, yaptığı tasarım ve  uygulama ile 2017 yılında da yine aynı ödüle layık görülmüştü.

Dünyaya açıldı

FuarLine Genel Müdür Ramazan Kıvrak, ödülü ikinci kez İzmir’e getirmekten  memnun  olduklarını söyledi. Türkiye’de ve Dünya’da Fuarcılık sektörünün  büyük bir ivme kazandığını belirten Ramazan Kıvrak,  Türk ve yabancı firmaların uluslararası alanda  tanıtımlarını daha geniş boyutlu bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamak amacıyla  Almanya, İngiltere ve Makedonya’da da tasarım ve uygulama ofisleri oluşturduklarını  kaydetti.

Ramazan Kıvrak, çözüm ortaklarıyla dünyanın hemen her ülkesindeki fuarlarda  stand tasarım ve uygulama hizmetlerini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirtirken, “Amacımız, uluslararası fuarlarda da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmektir.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı yetkilileri  firmamızı arayarak ödül kazanmamızdan dolayı bizleri kutlamaları da bizim için gurur vesilesi oldu” dedi

2018/02/2018-02-18-12-47-06.jpg
Bu haber 2971 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
İsias Oteli davasında ikinci duruşma: Aileler 'olası kasttan' yargılama istiyor
İsias Oteli davasında ikinci duruşma: Aileler 'olası kasttan'...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()