İZİKAD’dan Suzan Kardeş’li yeni yıl buluşması

İzmir İş Kadınları Derneği (İZİKAD) çevrimiçi olarak düzenlediği toplantıda sanatçı Suzan Kardeş’i ağırlayarak yeni yılı kutladı. İZİKAD’ın2020 yılı faaliyetlerinin de değerlendirildiği toplantıya katılan Suzan Kardeş, İZİKAD üyeleri hem sohbet etti hem de son çalışmaları hakkında bilgi verdi.

31 Aralık 2020 - 11:00

Toplantının açılışında konuşan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, 2020 yılı değerlendirmesi yaparak Şubat ayında göreve geldiklerini ve pandemi döneminde faaliyetleri sürdürdüklerini ifade etti. Pandemiyle birlikte eve kapanmak zorunda kaldıklarını ve 16 Mart’tan itibaren online olarak faaliyetleri yürüttüklerini söyleyen Sezgin, “Korona nedir ne değildir ile başlayan online toplantılar sonrasında ekonomi, sağlık ve kadın odaklı online toplantılarımızı sürdürdük” dedi.

2021 yılının pandemiden kurtulduğumuz bir yıl olmasını dilediklerini söyleyen Sezgin, “Herşeyin başı sağlık. Pandeminin bitmesiyle yüzyüze toplantılarla projelerimize kaldığımız yerden devam etmeyi umuyoruz. Tüm Türkiye’ye yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileriz” diye konuştu.

On parmağında on marifet

Ses ve tiyatro sanatçısı olan aynı zamanda sinema sektöründe başladığı makyözlük kariyerine de devam eden Suzan Kardeş, İZİKAD’ın yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını söyledi. Kendisinin de aslında iş kadını olduğunu söyleyen Kardeş, “İş yaşamımda bir çok alanda çalıştım, restoran işletmeciliği, kuaförlük ve makyözlük yaptım. 47 yaşından sonra şarkı söylemeye başladım ben. Halen hem şarkı söylüyorum, hem de makyözlük ve kuaförlük işini de özellikle sinema sektöründe devam ediyorum” dedi.

Sezan Aksu’nun desteği ile şarkı söylemeye başladığını anlatan Kardeş, “ilk albümümü Sezen Aksu’nun teşvikiyle yaptım, bugün 7 albüme ulaştım, hepsinin adı Bekriya. Bekriya babamın lakabı ve restoranımın adıydı, halen bu isimle albümleri çıkarıyorum” diye konuştu. Sohbetin ardından Suzan Kardeş ve İZİKAD üyeleri birlikte şarkılar söyleyerek İzmir Marşı ile toplantıyı bitirdi.

Bu haber 522 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Sakız Adası’nda 10 Mayıs’ta voleybol turnuvası başlıyor
Sakız Adası’nda 10 Mayıs’ta voleybol turnuvası başlıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()