İyi Parti Menderes Seçim Startını verdi: “Menderes için 44 İyi adım”

İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı yaklaşan genel seçimler öncesi seçim startını vererek çalışmalarına başladı.

25 Ocak 2023 - 10:20

İyi Menderes ailesi seçim gününe kadar ilçedeki 44 mahalleyi gezerek, İyi Parti iktidarında hayata geçirilecek projeleri anlatacak.

“İyi Menderes için yol haritamızı belirledik”

İyi Parti Menderes İlçe Yönetimi Başkan Özdemir Makas önderliğinde aylık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

İyi Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, İl Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetiminin katıldığı toplantıda, İyi Parti Menderes ailesi genel seçimler öncesi yol haritasını belirledi.

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan, İyi Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, “Vakit İzmir vaktidir” diyerek şunları kaydetti:

“İzmir’in anahtarını Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e teslim etme yolunda ilk günkü gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu durumu ve İyi Menderes, İyi İzmir ve İyi Türkiye adına istişarelerde bulunarak yol haritamızı belirledik. Teşkilatlarımızdan aldığımız güç ile Menderes’imizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

“İyi Menderes herkesin hakkı”

İlçe Başkanı Özdemir Makas ise, seçim gününe kadar İyi Menderes ailesi olarak var güçleriyle çalışacaklarını belirterek, şunları kaydetti:

“İyi Menderes ailesi olarak genel seçimler için seçim startımızı verdik! Partimizin İzmir Milletvekili Aday Adayı Öztürk Keskin, İl yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe yönetimimizle birlikte seçim için projemizi oluşturduk. Seçim gününe kadar Menderesimiz için 44 iyi adım hareketiyle tüm mahallelerimizi gezerek İyi bir Türkiye’de hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatacağız. İyi Menderes, İyi İzmir, İyi Türkiye herkesin hakkı!”

Bu haber 190 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()