İSTANBUL'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ !

İstanbul'da özel bir şirkete ait helikopter, DHA'nın açıklamasına göre yıldırımın isabet etmesi sonucu düştü. helikopterdeki 2 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki balıkçılar tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Helikopterde bulunan Otokar Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Ünver hayatını kaybetti. Kazada yaralanan helikopterdeki pilotu, İsmet Özgür helikopteri düşürmemek için ,denize indirmek için büyük çaba sarfettim ama başaramadım dedi.

06 Eylül 2018 - 21:58

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA 

Olayla ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada , İlimiz Maltepe İlçesi Bostancı sahilinde özel bir helikopter kazası meydana gelmiş olup iki kişi yaralı olarak kurtarılmıştır. Teknik ekipler olay yerinde gerekli araştırma çalışmalarına başlamışlardır denildi. 

İstanbul Bostancı sahili açıklarında bir helikopter düştü. Helikopterdeki 2 kişi yaralandı. Yaralılar, balıkçılar tarafından kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Yaralılardan  iş adamı Otokar yönetim kurulu başkanı vekili Halil İbrahim Ünver tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SAVCILIK İNCELEME BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da helikopterin düşmesiyle ilgili soruşturma başlattı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadele yer verdi : 

06.09.2018 günü saat :17.00 sıralarında kuyruk numarası TC-HYU olan BELL430 model bir helikopterin İstanbul ili Kadıköy ilçesine bağlı Bostancı sahiline düştüğü yönünde ihbar alınması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımızca olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı,ilk ilk belirlemelere göre Ünver Havacılık adlı şirkete ait olan helikopterin Kartal'dan kalkıp Sefaköy'e hareket ettiği, helikopter içinde şirketin sahibi Halil İbrahim Ünver ile pilot İsmet Özgür 'ün bulunduğu,kazadan yaralı kurtulan Halil İbrahim Ünver'in Ataşehir Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İsmet Özgür'ün de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nekaldırılarak tedavi altına alındığı, Halil İbrahim Ünver'in 19.00 sıralarında hayatını kaybettiği,kazanın hava şartlarından kaynaklandığı izlenimi uyandıran teyide muhtaç duyumlar alınmakta ise de maddi gerçeğin ortaya çıkarılması amacıyla gerekli inceleme ve araştırmaların titizlikle devam edildiği duyurulur. 

Kaynak: DHA
Bu haber 1366 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ... HATİMOĞULLARI:
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ DEM PARTİYİ ZİYARET ETTİ......
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı
Nazım Hikmet’in “Yolcu” oyununun prömiyeri yapıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()