İmamoğlu’ndan Yandaşların Seri İftiralarına Yanıt

İstanbul halkının oyları ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak YSK’nin kararı ile mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu, yandaşların ‘tokat attı’ ve ‘FETÖ ile PKK’ye birlikte yönetelim dedi’ iftiralarına yanıt verdi.

29 Mayıs 2019 - 14:25

“Bazı insanların görme bozukluğu olabilir. Bazen insanların kalbini buz kaplar. Yanlış anlamasınlar onları aldatan medya olduğunu biliyorum” diyen İmamoğlu şöyle devam etti:

“Ben masum vatandaşların etkilenmemesini istiyorum. Genç kardeşime de onu yapmak istiyorum ama dinlemedi. Uyanması için yüzünü okşuyorum. Üzülüyorum. Fikri beğenmeyebilir ama saygı gösterebilsin. Birini kirleterek siyasi merdivenleri yükselten insanlar var. Çok üzücü. Bu düzenin bitmesi lazım. Bir kuş örgütü kurup, kuşun da adını kirletiyorlar. Pelikandı galiba. Gencecik bir kadın bunu yayıyor. Ona dava açmayacağım. Ailesi onu uyarır diye açmayacağım.”

Kaynak: birgün.net
Bu haber 982 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…
İbrahim Erkal Fidanlarda Yaşayacak…

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()