İLÇE SEÇİM KURULU TORBALI İÇİN KARARINI VERDİ!

Torbalı’da delegeler İlçe Seçim Kurulu’na başvuruda bulunarak ilçe kongresinin iptalini istemişti. Torbalı İlçe Seçim Kurulu, itirazları reddederek, seçimin geçerli kılınmasını kararlaştırdı.

24 Aralık 2019 - 16:02

Torbalı’da 19 Aralık Perşembe günü gerçekleşen ilçe kongresinde bazı delegeler seçimin Divan Başkanlığını Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un yapmasına ve il delegesi listesinde kadın kotasının uygulanmadığını ileri sürerek, seçimin iptalini istemişti. Hem İlçe Seçim Kurulu’na hem de CHP İzmir İl Başkanlığı’na delegeler itiraz dilekçesi vermişti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Torbalı İlçe Seçim Kurulu, itirazları reddederek, seçimin geçerli kılınması kararını aldı.
CHP İzmir İl Başkanlığı’nın ise bu konuda nasıl bir tavır takınacağı da merak ediliyor. Yarın gerçekleşecek olan CHP İzmir İl Yönetimi toplantısında bu konunun gündeme alınıp alınmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

 

 

Bu haber 627 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çeşme'nin içme suyu sorununa neşter vuruyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi Çeşme'nin içme suyu sorununa...
 Başkan Eşki’den Küçükpark’a neşter
Başkan Eşki’den Küçükpark’a neşter

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()