Heval Savaş Kaya Yerel Seçimler İçin İddialı Konuştu

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Heval Savaş Kaya “2023’e giderken 2019 yerel seçimleri sadece yerel seçim değildir” diyerek yaklaşan seçimlere bakış açısını ortaya koydu.

18 Kasım 2018 - 22:13

CHP Karabağlar Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Heval Savaş Kaya, seçim çalışmaları kapsamında aynı zamanda aktif bir üyesi de olduğu Karabağlar Atatürkçü Düşünce Derneği’ni (ADD) ziyaret etti. Üyelere, Karabağlar ADD üyesi olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Kaya, 2019 yerel seçimlerine dair önemli mesajlar verdi.

Emek, liyakat, hakkaniyet ve temsiliyet temelinde çalışacağını dile getiren Kaya, “Meclis üyeleri yapısı da bu anlayışa göre şekillenecek. 2019 yerel seçimlerinden sonra başlayacak siyasal süreçte AKP’nin daha fazla baskıyı arttıracağını, önemli olanın CHP’yi büyütmek, cumhuriyete ve çağdaş insanlık değerlerine sahip çıkacakların sayısını arttırmak olduğunu biliyorsanız, 2019’dan sonra herkesin çalışmak zorunda olduğunu da bilirsiniz. Biz bu niyetle siyaset ve belediye başkanlığı yapacağız” diye konuştu. Kaya’yı aday adaylığı için tebrik eden ADD üyeleri, “Karabağlar’ı en iyi şekilde yöneteceğinize inanıyoruz. Çocuklarımızın geleceği için hep birlikte üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız.” mesajını verdi.

Bu haber 2981 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()