Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek! (Bu hafta hava nasıl olacak?)

Yurdun batı bölgelerinde mevsim normallerinin üstüne çıkan sıcak hava yeni haftada da etkisini artıracak. Marmara bölgesinde yeni haftada rüzgar hafifleyecek ve sıcaklık biraz daha artacak. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...

14 Nisan 2024 - 14:32

Yeni haftada Afrika üzerinden sıcak hava gelecek, yağış ise az noktada etkili olacak.

İstanbul, İzmir ve Bursa'da yazı andıran sakin bir hava var, sıcaklık biraz daha artacak. Beş büyükşehirde de rüzgar hafif. İstanbul 24, Ankara 23, İzmir 28, Bursa 27 derece. Antalya güneşli, sıcaklık 29 derece. Deniz suyu sıcaklığı ise 21 dereceye çıktı.

Marmara'da hava açık, 3 gün boyunca sıcak hava etkisini sürdürecek. Sıcaklıklar 27-29 derece aralığında. Salı daha sıcak bir gün.

İç Anadolu'da da rüzgar zayıfladı, bölge genelinde güneşli bir hava var. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 2-4 derece üzerinde. Eskişehir 26, Konya 18, Sivas 19 derece. Gece Kayseri 2 derece.

 

Ege’de yazı andıran bir hava var. Manisa'da termometreler 30 dereceyi görecek. Muğla ve Denizli 29, Afyonkarahisar 23, Bodrum 31 derece. Bölgede deniz suyu sıcaklığı 20 derece.

Akdeniz'de güneş parlıyor, afrikadan gelen sıcak hava dalgası perşembeye kadar etkisini gösterecek. Adana 30, Hatay ve Kahramanmaraş 26 derece. Lefkoşa ve Girne'de de hava açık, sıcaklık 29 derece.

Karadeniz'in batısında sıcaklık bu aya göre çok yüksek. Doğu Karadeniz'de ise yağış ara verdi, salı gününden itibaren itibaren bölgenin bu kesim de ısınıyor. Bolu 25, Kastamonu 23, Samsun 19, Trabzon 16 derece.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yağmur Mardin, Van, Hakkari civarında görülecek. Diğer şehirlerde hava açık. Erzurum 15, Malatya 21, Gaziantep 24, Diyarbakır 22 derece.

Bu haber 199 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()