Hanımlar Lokali’nin Temeli Atıldı

Ödemişli kadınlar için özel olarak projelendirilen Hanımlar Lokali’nin temeli atıldı. Saunası, yüzme havuzu, spor alanları ile hanımların tercih ettiği en önemli mekan olacak.

09 Şubat 2018 - 10:13

Ödemiş Belediyesi, kadınların çocuklarıyla birlikte zaman geçirebileceği içinde çeşitli komplekslerin bulunduğu Hanımlar Lokali projesini gerçekleştiriyor. İnönü Mahallesinde yapımına başlanan proje bodrum ve iki katlı 955 metrekare kullanım alanına sahip. Belediye Başkanı Mahmut Badem Hanımlar Lokali ile ilgili; “Ödemişli hanımlarımızın hem arkadaşlarıyla birlikte vakit geçireceği hem de çocukların çeşitli aktivitelerde yer alacağı bir mekan yapıyoruz. Yüzme havuzu saunası, spor kompleksleri ve eğitim alanlarıyla ilçede en çok tercih edilen mekanlardan biri olacak. Ev hanımları arkadaş toplantılarını burada yapabileceği gibi belediyemizce açılacak hobi ve meslek edindirme kurslarıyla da hanımların cazibe merkezi olacak” dedi.

Hanımlar Lokali projesinin 2018 Kasım ayına kadar tamamlanması planlanıyor.

Bu haber 1407 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()