Ege Politik Gündem Şehzadeler'de üstyapı seferberliği: Hedeflenen 20 bin metrekarenin sonuna gelindi

Şehzadeler'de üstyapı seferberliği: Hedeflenen 20 bin metrekarenin sonuna gelindi

Şehzadeler Belediyesi, ilçe genelindeki yolları modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı parke taşı döşeme hamlesinde sona yaklaştı.

Şehzadeler'de üstyapı seferberliği: Hedeflenen 20 bin metrekarenin sonuna gelindi

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin çehresini değiştirecek üstyapı projelerinde vites yükseltti. İlçenin farklı noktalarında sürdürülen yoğun çalışmalar neticesinde, toplamda 20 bin metrekarelik parke taşı döşenmesi hedeflenen projenin yüzde 95’lik bölümü başarıyla tamamlandı.

Şehzadeler'de üstyapı seferberliği: Hedeflenen 20 bin metrekarenin sonuna gelindi

Modern ve konforlu ulaşım ağı

Belediye ekipleri, sadece yeni parke taşı döşemekle kalmıyor, aynı zamanda zamanla yıpranmış ve kullanışsız hale gelmiş kaldırımları da baştan aşağı yeniliyor. Yayaların daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlamasını önceleyen bu çalışmalar, mahallelerin genel estetiğine de önemli bir katkı sunuyor. Karo taşı döşeme faaliyetlerinin de eş zamanlı yürütüldüğü bölgede, çalışmaların kısa sürede hedeflenen noktaya ulaşması bekleniyor.

Şehzadeler'de üstyapı seferberliği: Hedeflenen 20 bin metrekarenin sonuna gelindi

Başkan Şimşek'ten hizmet vurgusu

Yürütülen çalışmaları yerinde takip eden Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek, vatandaşların günlük yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Şimşek, "İlçemizin ihtiyaç duyulan her köşesinde planlı bir şekilde üstyapı faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin daha güvenli ve konforlu yollara kavuşması en büyük önceliğimiz. Şehzadeler’in tüm mahallelerinde eksikleri gidermeye ve hizmet üretmeye kararlılıkla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Fen İşleri ekipleri, kalan küçük bölümü de tamamlayarak 20 bin metrekarelik hedefe ulaşmak için mesaisini sürdürüyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız