Gümrükçü' den "Adalet" Vurgulu Paylaşım

Cumhuriyet halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, usta sanatçı Münir Özkul' un hayatını kaybetmesi üzerine sosyal medyada yaptığı paylaşımda sanatçı için "aydınlanmacılığın ve adalet duygusunun simgesi Mahmut Hoca'yı zihinlerimize kazıyan Münir Özkul' u da kaybettik..." ifadelerini kullandı.

06 Ocak 2018 - 12:12 - Güncelleme: 06 Ocak 2018 - 12:51

Türk sinemasının duayen isimlerinden Münir Özkul' un vefatı üzerine sosyla medyada bir çok paylaşım yapıldı.

İzmir CHP' de 7 Ocak Pazar günü yapılacak seçimler öncesi heyecan doruğa çıkarken İl Başkanlığı için en güçlü aday olarak görülen Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü' nün sosyal medyada yaptığı duygu dolu paylaşımda "Adalet" vurgusu yapması dikkat çekti.

Utkunun paylaşımı şu şekildeydi:

Bu haber 1649 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde
IBAN ile ödemelere ağır cezalar gündemde

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()