Gökçek Oğlu İçin Partiyle Pazarlık mı Yapıyor?

AKP’deki ‘istifa furyası’nda yer aldığı öne sürülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e ‘siyasi bir gelecek’ için parti yönetimiyle pazarlık yaptığı kulislere yansıdı.

04 Ekim 2017 - 09:49

Kanal D, Erdoğan’ın bazı belediye başkanlarınının istifasını istediğini öne sürerken, Gökçek’in de adı geçmişti.

İddialar sorulan Erdoğan ise “Şu an yok, olmayacak anlamına gelmez” demişti.

Erdoğan’ın açıklamasının ardından konuşan Gökçek, iddiaları ‘şer odaklarının fitne çabaları’ olarak tanımlarken, bunlara ‘asla prim vermeyeceklerini’ söylemişti.

Cumhuriyet’ten Emine Kaplan’ın haberine göre AKP kulislerinde Gökçek’in istifa etmemek için direndiği, oğlu Osman Gökçek’e siyasi bir gelecek için parti yönetimiyle pazarlık yaptığı konuşuluyor.

Parti kulislerinde, yılbaşına kadar istifa edecek belediye başkanı sayısının daha da artacağı konuşuluyor. Görevden alınacak belediye başkanlarına Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de dahil olabileceği konuşuluyor.

Erdoğan’ın, belediye başkanlarının istifa sürecini erken başlatmasında yerel seçime kadar teşkilat ve belediyelerde bir toparlanma sağlayıp kırgınlıkları ortadan kaldırma hedefinin yattığı belirtiliyor.

Bu haber 657 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Belediye emekçilerine bayram hediyesi
Sakız Adası’nda 10 Mayıs’ta voleybol turnuvası başlıyor
Sakız Adası’nda 10 Mayıs’ta voleybol turnuvası başlıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()