Giresun'da polis memuru evinde ölü bulundu

Giresun'un Güce ilçesinde görev yapan polis memuru 24 yaşındaki Semanur Süer, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

07 Haziran 2021 - 15:06

Giresun'un Güce ilçesinde mesaiden sonra evine dönen Süer'in, pazar günü nöbete gelmemesi üzerine kendisine ulaşamayan mesai arkadaşları, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde ikamet eden babası Hacı Osman Süer’e bilgi verdi.

ANKA'nın haberine göre Baba Hacı Osman Süer ile polisler çilingir yardımıyla girdikleri evde genç kadının cansız bedeni ile karşılaştı.

Süer’in cenazesi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı ölüm nedenini belirlemek için soruşturma başlattı.

Bu haber 449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Çiğlili Sporseverler Sağlıklı Beslenme Seminerinde Buluştu
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()