Gaziler Gününde Protokole Garsonlu, Gazilere Self Servis

Düzce'de Gazi ve Şehitler Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte rahatsız edici olay

19 Eylül 2017 - 15:08

Düzce'de Gazi ve Şehitler günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, katılımcı gaziler kahvaltılarını kendileri alırken protokol olarak katılan isimlere garsonlar servis yaptı. 

Gün vesilesiyle Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından düzenlenen kahvaltılı etkinliğe Vali Zülkif Dağlı, AKP Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz'in yanı sıra üst düzey çok sayıda isim katıldı.

Protokol olarak katılımcıların masasına garsonlar servis yaparken, yaşlı gaziler sıraya girerek yemeklerini kendileri almak zorunda bırakıldı. Bazı yaşlı gazilerin yemeklerini alırken zorlandığı görüldü.

Bu haber 1187 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()