Fenerbahçe Sivas'ta Çiçeklerle Karşılandı

Medicana Sivasspor karşılaşması için gece geç saatlerde Sivas'ta inan Fenerbahçe kafilesi çiçeklerle karşılandı

19 Mayıs 2016 - 09:30

Özel uçakla kente gelen Fenerbahçe kafilesi çiçeklerle karşılanırken, oyunculara yoğun ilgi vardı.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Medicana Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma için saat 23:05’te Sivas Nuri Demirağ Havalanı’na gelen Fenerbahçe kafilesini bir grup taraftar karşıladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira’ya çiçek veren taraftarlar, futbolcularla da fotoğraf çektirdi. Taraftarların tezahüratları eşliğinde otobüse yürüyen sarı-lacivertli ekip, daha sonra kent merkezindeki konaklayacakları otele geldi. Futbolcular, burada da yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu tarafından tezahüratlarla karşılandı. Bu arada sakatlıkları bulunan Volkan Demirel ve Volkan Şen ile Nani, Markovic, Kjaer ve Bruno Alves kafilede yer almadı.

Bu haber 544 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne serdi! Türkiye, cihaz ve hekim sayısında Avrupa'nın gerisinde
Sağlık Bakanlığı'nın yıllığı, gerçeği gözler önüne...
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme Sempozyumu
İzmir’de “Bölgesel Kadaverik Donör Potansiyeli ve Geliştirme...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()