Eylem Tok ve oğlu New York'ta görüntülendi

Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C ve annesi yazar Eylem Tok, New York'ta gülerken görüntülendi.

14 Mart 2024 - 17:53

1 Mart'ta ehliyetsiz şekilde sürdüğü otomobil ile kaza yapan ve 4 kişinin yaralanmasına, 29 yaşındaki Oğuz Murat Acı'nın ise hayatını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki T.C., kazadan saatler sonra annesi Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçmıştı.

17 yaşındaki T.C. ve annesi Eylem Tok, New York'un 57. sokak ve 6, Avenue köşesinde taksiye bindikleri sırada gülerken görüntülendi. 

Eylem Tok ve oğlunun fotoğraflarını gazeteci Razi Canikligil paylaştı. Canikligil, Tok ve oğlu hakkında, "New York’talar. 57. sokak ve 6. Avenue köşesinde görülen kaçak anne oğul fotoğrafları çekilirken gülmeleri dikkat çekti" diye yazdı. 

Bu haber 255 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()