Eski İl Başkanından Tepki

"Güç zehirlenmesi dediğimiz olayın mükemmel örneğidir Kocaoğlu"

24 Aralık 2018 - 14:02

CHP İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı profili açıklamalarına sert tepki gösterdi. Güven, "Güç zehirlenmesi dediğimiz olayın mükemmel örneğidir Kocaoğlu. Bir insanın egosunun bu kadar yüksek olması anlaşılır gibi değildir. Kendisini CHP İzmir’in tek seçicisi, tek adamı olarak görmektedir" dedi.

"İzmir’in tek seçicisi, tek adamı olarak görmektedir"

Güven'in açıklamaları şu şekilde:

Güç zehirlenmesi dediğimiz olayın mükemmel örneğidir Kocaoğlu. Bir insanın egosunun bu kadar yüksek olması anlaşılır gibi değildir. Kendisini CHP İzmir’in tek seçicisi, tek adamı olarak görmektedir. Oysa İzmir buna layık değildir. İzmir insan kaynakları zengin, çok sayıda yeni ve Kocaoğlu’nu aşan belediye başkanlarını çıkaracak kapasitededir. Ayrıca ‘İzmir cepte keklik değildir’ sözü CHP’li belediye başkanının söylememesi gereken bir sözdür.

"Fazla şartları zorlamamalıdır"

Partimizde ilçe belediye başkanlığı yapan ve milletvekilliği yapan arkadaşlarımızdan birinin belediye başkanlığı adaylığını üstlendiği takdirde yeni bir heyecan ve enerjiyle bugünden sonra çok daha iyi şeylere imza atacağını düşünüyorum. İnsanlar üstlendikleri büyük sorumlulukları ve makamları saygın bir konumda bırakabilmeli, fazla şartları zorlamamalıdır.

"Unutmayalım 30’da 30 hayırdı!"

Gölge etmeye devam etmek doğru değildir. İzmir’in iç dinamikleri ve MYK doğru karar verecektir. İzmir CHP bu seçimde bir önceki yerel seçimden daha başarılı çıkacaktır. Referandum stratejisini ve ilkelerini baz alalım yeter. Unutmayalım 30’da 30 hayırdır!

 

 

 

Bu haber 1505 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()