Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı: Yıldırım küstah yalan söylüyor

Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı ve iktidardaki “Ermenistan Cumhuriyetçi Partisi”nin Sözcüsü Eduard Sharmazanov Türkiye Başbakanı Binali Yıldırım’ın Bakü’de Ermenistan ile ilgili açıklamalarına yanıt verdi.

19 Mart 2018 - 15:43

İktidar partisinin toplantısının ardından gazetecilere açıklamalar yapan Sharmazanov, “Türkiye Başbakanı Yıldırım Bakü’de küstah yalanlar söyledi” ifadesini kullandı.

Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı “Türkiye Başbakanı Bakü’de Türk-Azeri dostluğundan söz etti. Küstah yalan ve saçma açıklamalarda bulundu” dedi.

Yıldırım'ın “BM, AGİT gibi birçok uluslararası örgüt, Ermenilerin yaptığı katliamları kabul ettiği” iddilarına değinen Sharmazanov “Dünyada Ermenistan’ı böyle bir şeyle suçlayan belge kabul eden örgüt, organizasyon yoktur. Bu, Gebbels’ın de tercih ettiği tarzdaki Türk –Azeri kaynaklı yeni bir “Büyük yalandır.” dedi.

Kaynak: ermenihaber.am
Bu haber 1413 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bornova’da pazaryeri seferberliği
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()