'Erdoğan toplantıyı kaydedip izleyeceğini söyledi, kimse konuşmaya cesaret edemedi'AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantıda Peker ve Korkmaz konularının gündeme gelmediği, bunda Erdoğan'ın sözlerinin etkiliği olduğu öne sürüld

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantıda Peker ve Korkmaz konularının gündeme gelmediği, bunda Erdoğan'ın sözlerinin etkiliği olduğu öne sürüldü.

26 Haziran 2021 - 10:43

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü köşesinde AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın milletvekilleriyle yaptığı toplantıyı kaleme aldı.

Zeyrek, hem Sedat Peker'in gündeme getirdiği konular hem de Sezgin Baran Korkmaz'a ilişkin bilgilerin toplantıda hiç gündeme gelmediğini ifade etti.

Zeyrek, Erdoğan'ın toplantıyı kaydedeceğini söylemesi sonrası kimsenin konuşmaya cesaret edemediğini öne sürdü. Zeyrek'in yazısındaki ilgili bölüm şöyle:

Erdoğan'ın “Toplantıyı videoya kaydedip sonra izleyeceğim” dediği bir ortamda hangi milletvekili bu konuları açacak cesareti gösterebilirdi ki?

Öğrendik ki bir milletvekili konuyu dolaylı yoldan açmaya çalışmış ve “sosyal medyada bazı gündemler var ama o gündemler halkın gündeminde değil” demiş. Cumhurbaşkanı Erdoğan da “Vatandaş nezdinde karşılığı olmayan konular bizim yapacağımız işlerin önüne geçmesin. Biz işimize bakacağız. Siz sahada olun ve çalışmalarımızı anlatın” diyerek meseleyi kapatmış.

Bu haber 300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()