Erdoğan: Deprem, sel ve toprak kayması ülkemizin kaderidir

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Deprem, sel ve toprak kayması bulunduğu iklim ve coğrafi yapısı sebebiyle ülkemizin kaderidir' dedi.

04 Eylül 2021 - 15:50

Rant projeleriyle doğaya verilen zararlar, alınmayan önlemler, denetimsizlik gibi başlıklar "doğal afet" adı altında büyük kayıplara neden olurken, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

"Deprem, sel ve toprak kayması bulunduğu iklim ve coğrafi yapısı sebebiyle ülkemizin kaderidir" iddiasında bulunan Erdoğan, "Enkaz kaldırma ve hasar tespiti çalışmalarını hızla yapıyor ve vatandaşlarımızın zararlarını karşılayıp yıkılan yerleri yeniden inşa ediyoruz. Karadeniz bölgemizde bu tür afetlerle karşılaşmıştır. Antalya ve Muğla gibi orman yangınlarının ciddi tahribata, can ve mal kaybına yol açtığı yerlerde yaraları sarıyoruz. Yakında yeniden gelip çalışmaları yerinde göreceğim" ifadesini kullandı.

Bu haber 285 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam
İç hatlar uçak biletlerinde tavan fiyata zam

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()