Emeklileri ziyaret eden Beko, destek sözü verdi

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi’ni ziyaret etti.

11 Mart 2021 - 15:37

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Türkiye’deki 13 milyon emeklinin sorunlarının çözümü için yürüttüğü mücadelede tek bir çatı altında birleşilmesi gerektiğini söyledi. Beko, ortak mücadele edilmesi için adımlar atılması gerektiğini belirtti.

Emeklilere DİSK çatısı altında birleşmesi gerektiğine vurgu yapan Kani Beko, destek sözü verdi. Milletvekili Kani Beko, konuyla ilgili olarak Ankara’da gereken desteği sağlayacağına dair söz verdi.

Ziyarette emeklilerin toplu sözleşme ve statü talepleri de görüşüldü. Her yıl gelen düşük zamlar sonrasında hayal kırıklığına uğrayan emeklilerin hükümetle masaya oturma ve toplu sözleşme yolu ile zam pazarlığı yapabilme imkanına kavuşması için Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında seslerini duyurmasına yardımcı olacağının da altını çizen Kani Beko, statü yasası için de muhalefet olarak ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Ziyaretinden ötürü milletvekili ve eski sendikacı Beko’ya teşekkürlerini sunan Tüm Emekliler Sendikası Konak Şubesi üyeleri de, yürüttükleri mücadelede bölünmenin kimseye fayda sağlamayacağını ve emeklilerin örgütlendikleri sendikaların birleşmesi için gereken çabayı göstermeye hazır olduklarını belirtti.

Bu haber 1052 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı
Çiğli; Hasret Gültekin’i unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()