Emekli- Sen siyaset dünyasını bir araya getirdi

Tüm Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) Buca ve Bornova Şubeleri’ nin birer gün arayla düzenlediği dayanışma kahvaltıları değişik siyasi partilerden katılımcıları da bir araya getirdi.

30 Ocak 2018 - 12:45

Emekli-Sen İzmir’e çıkarma yaptı

Sendika Genel Başkanı  Salman Hürkardeş ile beraber MYK üyelerinin de hazır bulunduğu etkinliklerde Emekli-Sen’ in kuruluş süreci ve hedefleri  de katılımcılarla paylaşıldı.

27 Ocak Cumartesi günü Emekli-Sen Buca Şube Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen kahvaltıda  CHP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Türkbay, CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Hacer Taş, Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık, Buca CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Buca CHP Kadın Kolları Başkanı Hülya Altın, Buca CHP Gençlik Kolları Başkanı Can Irat, Buca HDP İlçe Başkanı Birol Duruk, Buca Engelliler Meclisi Başkanı Gündüz Koçak, Buca ve Karabağlar’dan meclis üyelerinin yanı sıra bir çok STK başkan ve yöneticileri de hazır bulundu.

28 Ocak Pazar Günü Bornova Şube Başkanlığınca düzenlenen etkinliğe ise Bornova Belediye Başkan Vekili Mustafa Akkaya,  Bornova CHP yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Atmaca, İyi Parti, HDP, ÖDP ve TKP nin il ve ilçe yöneticileri katılım sağladı. Şenlik havasında geçen Emekli- Sen buluşmasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Genel Başkan Hürkardeş, her geçen gün güçlenen Emekli-Sen’ in emeklilerin mücadelelerini demokratik platformlarda en iyi şekilde temsil edeceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini dile getirdi.

Bu haber 3040 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Yılın Düğünü Menderes'te Yapıldı
Yılın Düğünü Menderes'te Yapıldı
İZSİAD vize sorununun çözümü için devreye girdi
İZSİAD vize sorununun çözümü için devreye girdi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()