Doğalgaza zam üstüne zam yapmışlardı: Şimdi de 'destek' açıklaması geldi

Konutlarda kullanılan doğalgaza en son yüzde 25 oranında zam yapılmıştı.

16 Ocak 2022 - 12:13

Doğalgaza art arda yapılan zamların ardından yurttaşların tepkileri sürüyor.

Zamlar sonrası şimdi de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "4 milyon haneye 450 ile 1150 lira arasında ısınma desteği yapılacağını" söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile çalışma yürüttükleri belirten Yanık, Şubat ayının ikinci yarısından itibaren başvuruların yapılabileceğini, Mart'ın ikinci yarısından itibaren de ödemelerin gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yanık, sosyal yardım başvurularının e-Devlet üzerinden ya da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları aracılığıyla yapılabileceğini belirtti.

Bu haber 232 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Konak’ta kaldırımlar mercek altında
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti çıktı
Özgür Özel'e sitem eden babanın hikayesinden kadın cinayeti...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()