Devlet Bahçeli: Yaptırımlar Bir An Önce İlan Edilmeli

MHP lideri Devlet Bahçeli Kuzey Irakta gerçekleştirilen illegal referanduma ilişkin açıklama yaptı.

25 Eylül 2017 - 15:28

MHP Lideri Devlet Bahçeli yaptığı açıklamada “Türkiye’nin yaptırımları bir an önce ilan edilmelidir. Korsan referandum yok hükmündedir, kağıt üzerinde kalmaya mahkumdur. Askeri planlama ve hazırlık gerekli olacaktır. Irak ve İran ile işbirliği önem taşımaktadır” dedi.

Devlet Bahçeli ayrıca “Barzani ve peşmergeleri Türkmenlerin tarih boyunca yaşadıkları topraklara göz dikmiştir. Geldiğimiz bu günkü noktada; durum çok ciddidir, tehdit çok açıktır, tehlike çok yakındır. Bu konu Türkiye için hafife alınamayacak bir milli güvenlik sorunu” dedi.

Kaynak: Sözcü
Bu haber 732 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()