Deva Partili il başkanına Cemaat gözaltısı

Cemaat'e yönelik düzenlenen operasyon kapsamında Deva Partisi Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı, yurt dışına kaçmak istediği sırada Antalya’da yakalandı.

13 Ocak 2022 - 22:15

Kastamonu Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemaat'in yeniden yapılanması için faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik soruşturma başlattı. Bu soruşturma kapsamında, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kastamonu İl Başkanı Mustafa Günaydı hakkında gözaltı kararı verildi.

Alınan bu karardan sonra Jandarma ekipleri tarafından Günaydı’nın Taşköprü ilçesinde bulunan evine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada çok sayıda doküman, dijital materyal ele geçirildi.

Yurt dışına kaçarken yakalandı

Öte yandan, Mustafa Günaydı da yurt dışına kaçmak istediği sırada Antalya’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı. Günaydı’nın Kastamonu’ya getirildiği öğrenilirken olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Bu haber 383 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()