Çiğli Hastanesi'nde İşten Atmaya Tepki

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde Gıda-İş üyesi olduğu için işten atılan Şehriban Yeler için SES İşyeri Temsilciliği açıklama yaptı.

11 Haziran 2019 - 16:56

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde yemekhanede çalışan ve DİSK/Gıda-İş Sendikası'na üye olduğu için işten atılan Mendika şirketi çalışanı Şehriban Yeler için Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi İşyeri Temsilciliği yazılı açıklama yaptı.

Şirketin açıkça yasayı çiğnediği ve hastanenin de bu durum karşısında sessiz kaldığı belirtilen açıklamada mücadeleyi dayanışmayla büyütüleceği vurgu yapıldı. 

Kaynak: evrensel.net
Bu haber 802 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()