CHP MYK bitti: Kaftancıoğlu kararı

CHP MYK toplantısında Maltepe'deki mitingin kalabalık olması için yoğun çaba gösterilmesi kararı alındı ve Kaftancıoğlu'nun görevine devam ettirileceği belirtildi.

13 Mayıs 2022 - 17:13

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na verilen hapis cezası kararının onanması gündemdeki sıcaklığını koruyor.

MYK’da neler konuşuldu

CHP’nin MYK toplantısı da bu sabah İstanbul’da gerçekleşti. Gerçek Gündem’in haberine göre toplantı kısa sürdü. Parti kurmayları, Canan Kaftancıoğlu’nun arkasında duracaklarını kaydetti.

Görevine devam edecek mi?

MYK’nın gündeminde, Kaftancıoğlu hakkında verilen siyasi yasak kararının ardından İl Başkanlığı görevine devam edip etmeyeceği de vardı. MYK Üyeleri, Kaftancıoğlu’nun görevine devam etmesi kararı aldı ve olası bir engelleme durumunda da Kaftancıoğlu’nun görevine devam ettirileceği vurgulandı.

Miting Maltepe'de

Kılıçdaroğlu, Bursa’daki mitingin İstanbul’da yapılacağını söylemişti. Mitingin adresi Maltepe olacak. Toplantıda 21 Mayıs'ta İstanbul'da yapılması planlanan miting 22 Mayıs'a ertelendi.

Parti yönetimi “mitinge katılımın yüksek olması için yoğun çaba gösterilmesi” kararı aldı.

Bu haber 352 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
EGOD’dan İzmir Uluslararası İş Dünyası Sempozyumu
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()