CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan'dan "parti üyeliğinizi sorgulayın" uyarısı!

Bütün Türkiye’nin gözünü ve kulağını çevirdiği 14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yer almak ve seçimlerde görev almak isteyen Pınar Ergül, online üyelik başvurusu yaptığı sırada ilginç bir olayla karşılaştı. Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğini tamamlamak için başvuruda bulunan Ergül, bir başka siyasi parti üyeliğinin bulunduğu uyarısıyla karşılaştı.

29 Mart 2023 - 11:37

Yaptığı kontrollerden sonra, 2016 yılından bu yana AK Parti üyesi olduğunu gördüğünde büyük üzüntü ve şaşkınlık yaşayan Ergül, konuyu konuşmak ve çözüme kavuşturmak üzere CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyareti sırasında e-devlet sistemi üzerinden AK Parti üyeliğini sonlandıran Ergül, CHP üyeliğini gerçekleştirdi.

Mağdur Pınar Ergül, kendi izni ve bilgisi olmadan yapılan AK Parti üyeliği için savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve sorumluların bulunup gereği yerine getirilene kadar konunun peşini bırakmayacağını söyledi. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Rafet Yacan, buna benzer şikayetlerin oldukça fazlalaştığını belirterek, vatandaşların e-devlet üzerinden parti üyeliği sorgulaması yapmalarını önerdi. Yacan, benzeri mağduriyet yaşayan vatandaşlara ve üyelere, yapacakları suç duyurularının takibinde gereken desteği vereceklerini de açıklamasına ekledi.

Bu haber 435 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi
Karşıyakalı çocuklar 2. El Pazarı’nda bir araya geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()