CHP'de Tüzük Değişsin Sesleri

3-4 Şubat tarihlerinden gerçekleşecek CHP 36. Olağan Kurultay'ına az bir süre kalmışken, siyasette tansiyon yükseliyor. Aralarında İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin de olduğu beş kişilik bir grup tüzük değişikliği için kampanya başlattı.

01 Şubat 2018 - 22:29 - Güncelleme: 01 Şubat 2018 - 23:00

Tüzük'te değişmesini istedikleri maddeleri sıralayan bir manifestoyu sosyal medyada gelecek için hashtagı ile kullanan vekillere destek yağdı. 

Çağrıda bulunan isimler
Tüzüğün değişmesini isteyen; İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, İstanbul Milletvekilleri İlhan Cihaner ve Ali Şeker, Antalya Miletvekili Niyazi Nefi Kara, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal yayınladıkları manifesto altına imza atarak talep etmişlerdir. 

Değişmesini istedikleri o maddeler
Değişmesini istedikleri maddeler ise, blok liste uygulamasının tüzükten çıkarılması, İl Başkanları'nın Parti Meclisi toplantılarına katılmalarının sağlanması ve Parti Meclisi sayısının arttırılması için çağrıda bulunmuşlardır. 

Bu haber 1469 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Peyzaj mimarlarından Karşıyaka’ya hatıra ormanı
Konak’ta kaçak moloz dökümüne geçit yok
Konak’ta kaçak moloz dökümüne geçit yok

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()