Ak Parti Milletvekili, İzmir'e Sağlık Yatırımları için Bakanla Görüştü

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile TBMM'de bir araya geldi. İzmir'in sağlık hizmetleri ve yatırımlarına ilişkin değerlendirme yaptı.

02 Şubat 2018 - 00:25


Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile TBMM'de bir araya geldi.  İzmir'in sağlık hizmetleri ve  yatırımlarına ilişkin değerlendirme yaptı.



KHK düzenlemesi sonrası görüşme
TBMM'de yapılan toplantıda Olağan Üstü Hal bazında bazı düzenlemeler içeren Kanun Hükmünde Kararnamelerin görüşülmesinden sonra İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Kerem Ali Sürekli, Bakan Demircan ile bir araya gelerek İzmir'in sağlık yatırımları alanındaki çalışma ve hizmetlerin değerlendirildiği öğrenildi. 

Bu haber 1242 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()