CHP Çeşme İlçe Başkanı'ndan Ertan'a sert yanıt: "Yasal zeminde gerekli adımları derhal atacağız"

CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar o ifadelere sessiz kalmadı. Kavasoğullar, Çeşme’nin eski belediye başkanı Nuri Ertan’ın kullandığı açıklamalara yönelik “Yasal zeminde gerekli adımları derhal atacağız” diye konuştu.

21 Şubat 2022 - 15:37

Gerçek Haberci'nin haberine göre Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'a ve CHP'ye tepki gösteren Çeşme’nin eski belediye başkanı Nuri Ertan, yakın çevresine gönderdiği mesajda, "Maalesef Çeşme'ye Çeşmeliler sahip çıkmıyor! Çeşmeli EKO'nun yanlışlarını karşıdan seyrediyor. CHPKK'lıların EKO'ya gıkı çıkamıyor! Ta İstanbul'dan gelip Çeşmeli olmuş artist Salih Güney kadar yapılmakta olan yanlışlara tepki gösteren öz Çeşmeli var mı, yok. Bunun önü kesilmezse EKO Çeşme'ye yaza kadar daha başka zararlar vermeye devam edecektir. Demedi demeyin” ifadeleri kullanılmıştı. Bu mesaja CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar’ından cevap geldi. Kavasoğullar, “Yasal zeminde gerekli adımları derhal atacağız” dedi.
Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Kavasoğullar’ının yaptığı açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak destek verdi. Başkan Oran, Bugün de Çeşme’de basın ile bir araya gelerek konu hakkında açıklamalarda bulundu.
“Partimize dil uzatanlar cevabını alacaklar”
CHP Çeşme İlçe Başkanı Sait Kavasoğullar resmi sosyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi:
“Üç beş yandaştan alkış almak için ahlaksız bir üslup, asılsız ithamlarla Çeşmeliye dil uzatan, bu ülkenin kurucu partisi CHP'yi terörle bağdaştırmaya çalışan akıldan, izandan yoksun çamur siyaset anlayışı. Biz büyük adımlarla Çeşme'yi geleceğe taşırken, ardımızda tırnaklarını yiyerek homurdananlar olmasına aldırmıyoruz. Üç beş vızıltı için, Çeşme'nin aydınlık yarınları adına emin adımlarla yürüyüşümüzden taviz verecek değiliz. Ancak; Büyük Çeşme Ailemize yönelik bu çirkin söyleme ve Atatürk'ün partisine yöneltilen bu asılsız suçlamalara sessiz kalmamızı da kimse beklemesin! Bu çerçevede, CHPKK diyerek, partimize alçakça iftira atan Nuri Ertan'ın eleştiri sınırlarını aşan paylaşımlarını şiddetle kınıyor ve suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz. Çeşme'ye, Çeşmeliye, Türkiye'nin umudu Cumhuriyet Halk Partimize dil uzatmak gafletine düşenler gereken cevabı her platformda alacaklardır.”

Bu haber 727 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu CHP'ye katıldı
İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()