Cem evlerine yapılan saldırılar Berlin'de protesto edildi

Almanya' nın başkenti Berlin’de Alevi ve sivil toplum örgütleri; Ankara' da cem evlerine yapılan saldırıları, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçiliği önünde yaptıkları basın açıklamasıyla kınadılar.

01 Ağustos 2022 - 11:40

Almanya'nın başkenti Berlin’de Alevi ve sivil toplum örgütleri; Ankara' da cem evlerine yapılan saldırıları, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Elçiliği önünde yaptıkları basın açıklamasıyla kınadılar. 

Türkiye ile eş zamanlı yapılan basın açıklamasında ortak metin okundu. 

Sol Parti (die Linke) Milletvekili Hakan Taş'ın da konuşma yaptığı eylemde Diyanet İşleri Başkanlığının lağv edilmesi ve Almanya'daki Diyanet'e bağlı camilerin kapatılması talep edildi.

Bu haber 476 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()