Büyükşehir’den, sosyal belediyeciliğe bir örnek daha

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi’nde bulunan Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’na spor malzemesi desteğinde bulundu.

20 Nisan 2016 - 13:45

Manisa Büyükşehir Belediyesi, çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Adalet Bakanlığı Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu’nun ‘Sağlıklı Huzurlu Yarınlar’ projesine destek verdi. Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak’ın Koruma Kurulu Üyesi olarak yer aldığı proje kapsamında Şehzadeler ilçesi Nurlupınar Mahallesi Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’na spor malzemesi desteğinde bulunuldu. 

‘Çocuk Suçluluğu için Farkındalık’

Okulda düzenlenen programa katılan ve malzemeleri Okul Müdürü Şükrü Cansever’e teslim eden Daire Başkanı Funda Solak, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda hem eğitime hem de sosyal sorumluluk projelerine destek veriyoruz. Proje kapsamında ilimizde suç ve suça iten faktörlerin önlenmesi ve çocuk suçluluğu ile mücadele konularında toplumun tüm kesimlerinde farkındalık yaratmak amaçlanıyor. Toplumun her kesimiyle birlikte gereken duyarlılık gösterilebileceği sosyal ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesi, sosyalleşme süreçlerinin desteklenmesine yönelik çalışmaların yapılması amacıyla ‘Sağlıklı Huzurlu Yarınlar’ projesine katkı sağladık” diye konuştu.

‘2 Okulda da Spor Şenliği Yapılacak’

Belirlenen okullara spor malzemesi desteğinde bulunduklarının altını çizen Solak, “Dr. Ömer Faruk Meriç İlkokulu’na 30 futbol, 30 basketbol ve 3 masa tenisi topu ve raket takımı desteğinde bulunduk. Ayrıca Milli Birlik Ortaokulu ve Kazım Karabekir Ortaokulu’nda da spor şenliği yapılması planlıyoruz” dedi.

‘Okul Müdürü’nden Başkan Ergün’e Teşekkür’

Büyükşehir Belediyesi’nin okula yaptığı destek için teşekkür eden Okul Müdürü Şükrü Cansever, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederiz. Okulumuza belirlenen aralıklarla malzeme yardımı yapıyor. Bugün bu etkinlikle de öğrencilerimize spor malzemesi yardımında bulundu. Emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu haber 1729 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
İzmir'de konut satışları %13,7 düştü
Tasarruf tedbirleri açıklandı
Tasarruf tedbirleri açıklandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()