Bu kez annesinin evine yerleşmedi: Yeni görev bekleyen Erkan, İstanbul'da bir ay lüks otelde kaldı

Merkez Bankası’nın eski başkanı Gaye Erkan’ın Erdoğan’dan yeni görev beklediği, bu yüzden ABD’ye dönmeyip "İstanbul’un en gözde otellerinden birinde" bir ay yaşadığı belirtildi.

17 Nisan 2024 - 20:20

Şubat ayında istifa eden eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yeni bir göreve atanabileceği ileri sürüldü.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan bugünkü yazısında Erdoğan’ın “seçim sonrasını bekle” dediği Erkan’ın yeni görev beklentisiyle ABD’ye dönmediğini ve İstanbul’da gözde bir otelde bir ay yaşadığını yazdı.

Erkan’ın Merkez Bankası başkanıyken Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’a verdiği mülakat çok konuşulmuştu. Erkan o mülakatta İstanbul’daki konut fiyatlarından şikayet etmiş ve “İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz” demişti.

Erdoğan’ın Erkan’a veda buluşmasında seçim sonrası yeni görev vaadinde bulunduğunu yazan Barış Pehlivan, Erkan’ın Türkiye’de kalmak istediğini ve hatta İstanbul’un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşadığını duyduğunu kaydetti.

Pehlivan “‘Bekle’ dedi, o da bekledi” başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

Duydum ki…

Cumhurbaşkanı Erdoğan veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan’a ‘seçim sonrasını bekle’ demiş. Ve yerel seçimler sonrasında Erkan’a yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunmuş.

İşte bunun üzerine Hafize Gaye Erkan da ABD’ye dönmemiş ve memlekette kalmış. Hatta İstanbul’un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye’de kalmak yatıyormuş.

Yani...

Yanisi şu: Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan’ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete’de okursak hiç şaşırmayalım.”

Bu haber 171 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zam üstüne zam geliyor!
Zam üstüne zam geliyor!
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak
Erdoğan bazı isimleri görevden alacak

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()