Bornova' da Su Kesintisi

İZSU tarafından yapılan açıklamaya göre 13 Aralık 2017 saat 20.00 ile 24.00 arasında Bornova' nın bazı mahallelerine su verilemeyecek.

11 Aralık 2017 - 21:38

İZSU tarafından yapılan çalışmalar sonucu Yeşilçam Mahallesi' nin yenilenen isale hatlarının şebeke ile bağlantılarının yapılacağı için 13 Aralık 2017 saat 20.00 ile 24.00 arasında su verilemeyecek bölgeler şunlar: Gürpınar Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Dökümcüler Sitesi, Aykop Sitesi ve Doğanlar Mahallesi’nin Stadyum civarı 4 saat süreyle su alamayacak.

Ayrıca Yeşilçam Mahallesi Pompa İstasyonu’nda yapılacak bakım nedeniyle 13 Aralık 2017 saat 20.00 ile 14 Aralık 2017 saat 12.00 arasında Yeşilçam Mahallesi ile Jandarma Er Eğitim Alayı’nda su kesintisi uygulanacak. 

Bu haber 1607 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri işaret etti: Her deprem yeni bir enerji, bir jeotermal doğuştur
Prof. Dr. Ahmet Ercan, 7 büyüklüğündeki deprem için o yerleri...
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza gelmiş, kabul etmemek olmaz
Özgür Özel'den 'Taha Hüseyin Karagöz' açıklaması: Kapımıza...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()