'Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız' dedi, kendini savundu!

Cumhur İttifakı parçası BBP'nin Yönetim Kurulu Üyesi Akdoğan, Enes Kara için 'Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız' dedi.

13 Ocak 2022 - 13:46

Tarikat yurdunda gördüğü baskılar nedeniyle yaşamına son veren Enes Kara'nın ölümüyle ülkede gericilik sorunu bir kere daha tüm ağırlığıyla gündeme otururuken BBP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Namık Akdoğan’ın “Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız?" dediği ortaya çıktı.

Cumhur İttifakı parçası BBP'li Akdoğan, 20 yaşındaki Tıp öğrencisi için "Bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız? Bir ayyaş öldü diye meyhaneleri mi kapatacağız. O zaman ÇYDD, Lions Kulübü gibi yerlerde kapatılsın" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Merve Demir'in aktarmasıyla ortaya çıkan ifadelerine ilişkin Akdoğan'dan açıklama geldi. Merve Demir'in paylaşımına sosyal medya hesabından yanıt veren Akdoğan sözlerinin "latife olduğunu" söyleyerek kendisini savundu.

Akdoğan, "Kardeşim ben bunun latife olduğunu orada bulunan 13 gazeteci arkadaşın huzurunda söyledim ondan sonrada evladımızın intiharına üzüldüğümü kendine uygun olmayan bir yurtta kalmaması gerektiğini ifade ettim. Etmedim mi?" ifadelerini kullandı.

Bu haber 187 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()