Belgelerini Başkan Selvitopu verdi

“Kız Kardeşler El Ele” programına katılan kadınlar belgelerini Başkan Selvitopu'dan aldı.

10 Ağustos 2022 - 09:55

Karabağlar Kent Konseyi ve İzmir Soroptimist Kulübü işbirliğiyle Karabağlar Belediyesi Semt Merkezleri'nde eğitim gören kadınlar, katılım belgelerini almaya devam ediyor. “Kız Kardeşler El Ele” programına katılan ve başta “e-ticaret” olmak üzere çeşitli konularda bilgi sahibi olan kadınlar, belgelerini Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun elinden aldı.

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası'nda düzenlenen törene, Başkan Selvitopu'nun yanı sıra Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı ve kursiyer kadınlar, çocuklarıyla katıldı. Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, programa desteklerinden ötürü Başkan Selvitopu'na teşekkür etti.

Başkan Selvitopu da, eğitime gönüllü olarak katılan kadınları kutlayarak, “Karabağlar Belediyesi olarak özellikle kadınlarımızın yanında olmaya, onları yaşamın içine katmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda semt merkezlerimiz yoğun olarak hizmet veriyor. Kadınlarımızın buraları sahiplenmesi bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Karabağlar'da yaşayan 500 bin insanın günlük yaşamını rahatlatmak için çalıştıklarını belirten Başkan Selvitopu, “Ekonomik koşulların da ağırlaşmasıyla, kent içinde sıkıntıların arttığının farkındayız. Bu nedenle yakın zamanda ilçemizde kreşlerin sayısını çoğaltmak ve imkanı olmayan çocuklu ailelerin yanında olma hedefimiz var” diye konuştu.

Kültür, sanat, spor...

Gençleri, çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Selvitopu, bu nedenle modern kültür sanat merkezlerini, spor tesislerini Karabağlar'a kazandırdıklarını söyledi. İzmir'in ikinci büyük kültür sanat tesisi Yıldız Kenter Kültür Sanat Merkezi'nin yakın zamanda tam kapasite hizmet vereceğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmada önemli rol oynayacak Atatürk Gençlik Spor Merkezi'nin yapımı da hızla sürüyor. Önemli bir aksilik olmazsa ilçemize çok yakışacak bu tesisi gelecek yıl hizmete açacağız” dedi.

Daha sonra Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, Başkan Selvitopu'na çiçek verdi. Programa katılan kadınlar da belgelerini Başkan Selvitopu'nun elinden aldı. Başkan Selvitopu ayrıca çocuklara da çeşitli armağanlar verdi.

Programın içeriği...

“Kız Kardeşler El Ele” Projesi, 21 Nisan-15 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Konularında uzman akademisyenler ve Soroptimist Kulübü üyeleri tarafından kadınlara, iş yaşamlarında gerekli olabilecek iletişim, zaman yönetimi, özgüven, stres yönetimi, öfke kontrolü, hukuksal haklar, şiddet, sağlık, hijyen, toplumsal cinsiyet eşitliği, özgeçmiş hazırlama, nezaket kuralları, e-ticaret, satış, pazarlama, markalaşma gibi konu başlıklarında bilgiler verildi.

Bu haber 231 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
Başkan Tugay'dan resmi tören sitemi
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!
CHP İzmir Milletvekili Kılıç’tan Tugay’a destek!

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()