Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Bayraklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı. Çocuklar Bayraklı sahilde kurulan şişme oyun alanlarında doyasıya eğlendi, müzik eşliğinde dans etti, farklı oyunlar oynadı. Uçurtmalarını doyasıya uçurdu.

23 Nisan 2016 - 16:39

Bayraklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Etkinlikler, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın sabah saatlerinde Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı’na çelen sunmasıyla başladı. Başkan Karabağ daha sonra eşi Bahriye Karabağ ile birlikte Zehra Semahat Erişen İlkokulu’ndaki bayram etkinliğine katıldı. Buradaki etkinliğe Bayraklı Kaymakamı Adem Arslan, Garnizon Komutanı Murat Yılmaz Arslan, Bayraklı İlçe Eğitim Müdürü Şuayip Öner, Okul Müdürü Ekrem Kayacı, öğretmenler ve veliler katıldı. Çocukların, gösterileri davetliler tarafından yoğun ilgi gördü. Başkan Karabağ da çocuklarla yakından ilgilendi. Başkan Karabağ, ortaokullar şiir yarışması 1.’si Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu’ndan Beyza Geren Kaya’ya ödülünü verdi.

BAYRAKLI SAHİLİ DOLDU TAŞTI

Bayraklı Belediyesi tarafından Turgut Özal Rekreasyon alanında düzenlenen etkinliğe ise binlerce çocuk ve aileleri katıldı. Burada çocuklar çalan müzik eşliğinde doyasıya dans etti. Birbirleriyle yarıştı. Halat çekme ve sandalye kapmaca oyunları oynadı. Oluşturulan şişme oyun alanlarına akın eden çocuklar, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün onlara armağan ettiği günün keyfini çıkardı. Çocuklar, kendilerine hediye edilen uçurmaları gökyüzüne saldı.

ATATÜRK’Ü ÖZLEMLE ANIYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü özlemle andıklarını belirterek, “Bugünlerde Ata’mızın değerini artık daha iyi anlıyoruz. Atatürk, 23 Nisan’ı çocuklarımıza armağan etti. Biz de onun bu emanetine her yıl olduğu gibi bu yıl da sahip çıkıyoruz. Geçtiğimiz yıl 23 Nisan’da Smyrna Meydanı’nda çocuklarımız bir araya gelerek Atam İzindeyiz yazdı. Orada ortaya çıkan görüntü hafızalarda yerini aldı. Geleceğimiz olan çocuklarımız Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan emin adımlarla ilerliyor. Bayraklı sahildeki etkinliğimize binlerce çocuğumuz katıldı. Doyasıya eğlendiler. Keyifli bir gün geçirdiler. Tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

Bu haber 2806 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Erdoğan'ın ABD ziyareti: Beyaz Saray 'yorumsuz', kulisler 'ümitli'
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8 yaralı
Adıyaman'da polis, meslektaşlarına ateş açtı: 2 ölü, 8...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()