23 Nisan Dostlar Fırını'nda böyle kutlanır

İzmir'in sembol markalarından olan Alsancak Dostlar Fırını Yelki'deki işyerinde 23 Nisan”a özel bir kutlama yaptı.

23 Nisan 2016 - 16:42

Alsancak Dostlar Fırını'nın her yıl düzenleme kararı aldığı ve bu yıl ikincisini düzenlediği 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları ve 2. Küçük Kalplerdeki Büyük DOSTLAR Buluşması'nı Yelki'de gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılım yaşandığı kutlamaya birçok vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin katıldığı etkinliğe Umut Çiftliği çalışanları ve Otizm Vakfı yetkilileri de katıldı. Etkiliğe ev sahipliği yapan İrfan Akar “Biz geleceğimizi borçlu olduğumuz çocuklar için bu anlamlı günde düzenlediğimiz etkinlik ile gurur duyuyoruz. Etkiliğimize gelen Başta Belediye Başkanımız ve dernek ve vakıf temsilcilerimiz daha önemlisi bu bayramın sahibi çocuklarımıza çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise “23 Nisan gibi anlamlı bir günde boşle bir etkinlik yapan İzmir'in markası olmuş Alsancak Dostlar Fırını artık bizim için Güzelbahçe Dostlar Fırını olmuştur. Bu etkiliği düzenleyen işletmeci arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Ayrıca gün boyunca satılan yumurtaların ücretini de Berkyum Yumurta ve Alsancak Dostlar Fırını olarak Otizm Vakfına bağlışma kararı alındı.

Bu haber 2757 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma' yürüyüşü
Soma'da katliamın 10. yılı: Madenci Anıtı'na '301'i unutma'...
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı
Başkan Çiçek Anneleri Unutmadı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()