Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Emel Arslan Hür'den Örnek Davranış

25 Eylül 2019 - 13:38 - Güncelleme: 26 Eylül 2019 - 15:36

27 Eylül Cuma günü Bayraklı Belediye Havuz Düğün Salonunda oğlu Ulaş’ın sünnet düğününü gerçekleştirecek olan Emel ve Mehmet Hür çifti, son dönemlerde orman yangılarına karşı bir çevre sorumluluğuna dikkat çekmek için Sünnet Düğününe gelen konuklarına magnet yerine çam ağacı dağıtacak.

Emel Hür bu davranışın , “İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Bayraklı Belediye başkanı Serdal Sandal’ın çevre konusunda ki hassasiyetine bir katkıda biz koyalım ve farkındalık yaratmalarına destek olmak istedim” dedi.  “ Tek amacımız çocuklarımızın gelecekte sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamaktır, bu dünya bize atalarımızdan ödünç bırakılmıştır. Bizim görevimiz bu dünyayı daha güzel bırakmaktır, çocuklarıma da ben bunu öğretiyorum, umarım herkese örnek olur” dedi.

 

 

Bu haber 2353 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Faize öz
    4 yıl önce
    Örnek davranışından dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum arkadaşım
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yardım paketine onay
TikTok yasağı Cumhuriyetçileri ikna etti: ABD'de Ukrayna, İsrail...
SEZGİN TANRIKULU:
SEZGİN TANRIKULU: "AKP'NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()