BAŞKAN KAYALI DAVUTLAR VE GÜZELÇAMLI SAKİNLERİYLE BULUŞTU

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

26 Nisan 2016 - 17:09

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Güzelçamlı ve Davutlar Mahallesi'nde yaşayan esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Kuşadası Belediyesi Davutlar Hizmet Binası'nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kayalı, sorun ve önerileri dinleyerek not aldı. Belediyenin yetki ve imkânları dâhilinde sorunların giderilebilmesi amacıyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Kayalı, Sevgi Yolu ve Sahil Şeridinde Mayıs ayı sonunda başlanacak olan yol yapım çalışmalarını en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 

Davutlar ziyaretinin ardından Güzelçamlı'ya geçen Başkan Kayalı, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Kayalı, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Eryiğit, Tufan Asrav, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turhan ve Nurettin Öztürk ile birlikte tüm mahalleyi gezerek incelemelerde bulundu. Mahalle meydanında bulunan kahvede vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet eden Kayalı, Davutlar ve Güzelçamlı mahallelerinin Kuşadası'nın önemli bir parçası olduğunu belirterek tüm mahallelere eşit mesafede olduklarının altını çizdi. 

Bu haber 1214 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
Kirada yüzde 25 sınırı kesin kalkacak
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran Korkmaz kim, nasıl kaçtı?
'ABD’ye 135 milyon dolar ödeyip döneceğim' dedi: Sezgin Baran...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()